onsdag, januari 16, 2008

Sötsuget som (tillfälligt?) gav med sig

Trots regn, blåst och halka och ett felköp (kom mig äntligen för att köpa broddar, men dyra var de och totalt värdelösa) så har det varit en bra dag.

Jag och Siri har hängt ut med Lina och Maja på öppna förskolan och ätit lunch i stan. Röda Lyktans caesarsallad (utan brödkrutonger) var grym idag! Lite ärenden och gemensam hempromenad.

Eftersom Siri bara sovit 25 minuter i vagnen på morgonprommisen med Humlan såg jag fram emot stilla lässtund under långt eftermiddagssov hemma. Ack vad jag bedrog mig, inte skulle damen sova inte. Istället däckade hon halv sju ikväll.

Efter det har jag hunnit vara ute och stavgå en timma med Humlan, sammanlagt nästan tre timmars promenad idag, kanske därför jag är trött!

Med GI-kosten går det bra. Jag gillar varma frukostar har jag kommit fram till. Den övriga maten är god, riktigt god, enda nackdelen är att grönsaker (som jag äter i mängder) är dyra just nu.

Sötsuget är borta och jag mår riktigt bra. För några dagar sedan visade vågen på -2 kilo drygt. På en vecka. Utan att vara hungrig. Det är grymt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Välkommen till en ny värld med broddar =) Mina är jätter bra, apotektets 60:- funkar för mig.

Kram