onsdag, februari 13, 2008

Debatten om min krönika fortsätter

Skribenten "Bara en mor" instämmer med "NL":s tidigare insändare om min krönika på dagens insändarsida.

"Bara en mor" kallar min krönika för jolmig och skriver "Jag har själv tre barn, men vad som är så unikt och märkvärdigt med Siri har jag totalt missat."


Och det är ju just det som är grejen, det är justprecis det hon inte förstår. Att det är precis lika mycket märkvärdigt och unikt med Siri som med alla andra barn.


Så hoppas jag att alla föräldrar ser på sina barn.


Kanske avtar åsiktsflödet kring min krönika nu. Blev uppmärksammad på att jag fått en tummen upp och när jag letade i arkivet hittade jag en till, publicerad i januari. Räknar till över femton insändare om min krönika.

Det finns en av alla dem som jag verkligen tagit till mitt hjärta. Den är som bomull kring dråpliga, raljanta ord.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är precis så jag tänker! Att det inte är just din flicka så mycket utan kärleken de flesta känner så starkt till sina barn. Om insändarskribenterna inte känner så är det väl mest synd om dom? Förresten så har pappa pratat mycket om det här med insändarna om din krönika.Han sa; (ung.)Jag läser Maris krönika, men inte ungdomssidorna, inte blir jag sur för att de finns, de har ju sina läsare. Jag visste inte att han läste din krönika och han har tagit upp den här debatten flera gånger. Ganska fin.

Karolina sa...

Det är väl klart att Siri är unik, vilket barn är inte det i sina föräldrars ögon. Dina krönikor är BÄST.

Mari sa...

Emma, vad roligt att höra om din pappa. Vad glad jag blir.

Precis, Karolina. Bra att någon förstår. Och TACK ; )