torsdag, februari 14, 2008

Jag fyndar kökslampa

Om jag gör en spontan utvärdering känns torsdag som en bra föräldraledig dag. Man är lagom trött på morgontidspress och lagom sugen på mysdag med barnet. Dessutom är det ju plötsligt bara en arbetsdag till helg sedan.

I dag har vi hälsat på Sara, Sixten och Viktor i Hortlax. Trevligt som alltid. Humlan följde med och tiggde mat och låg i saccosäcken. På vägen hem svängde jag in på Kupan för att se efter något retrotyg till en klänning jag vill sy till Sirran. Hittade inget (har dock lagt bud på två på Tradera), men istället sprang jag på denna urfina lampa. Kunde inte motstå den, trots att jag inte hade någon aning om var den skulle få bo. När jag kom hem såg jag svaret på en gång. Över köksbordet såklart. Ska bara köpa till lite tvinnad, gammeldags elkabel (kolla till exempel på Nacka byggnadsvårds hemsida, under el och belysning för att få känslan). Jag är mycket nöjd.

Jag är också mycket nöjd över det stora fång vitrosa tulpaner jag fick av min kära sambo i dag. Tre buketter (en för varje tjej i familjen) hamnade i min Aalto-vas.

Pappa har varit här och ätit middag och ätit alla hjärtansdessert (mörk chokladmousse med hallon) och lekt med Siri.

Nu är det tedags.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Snygg lampa!!

Anonym sa...

helt otroligt...jag var in på kupan i torsdags och tittade på just lampor... men inte hittade jag den där underbara lampan...du hann visst före, ps. du satte fart på mina tårkanaler i gårdagens krönika visst hoppas man att alla föräldrar känner så för sina barn ds. /Linda Eriksson

Mari sa...

Javisst, Martina. Jag är väldigt nöjd!

Linda *tss* antingen var jag där före dig eller så hängde de fram den efter du varit där. Med andra ord hade jag supertur ; )
Tack för ps:et, "kul" att jag satte fart på dina tårkanaler.