tisdag, mars 25, 2008

Bröllop

Nja, det blir nog ingen brudklänningsaffärs-klänning.

Kollade åter i en gammal brud-Amelia med en fin bomullsklänning, lite mer avslappnad hippiekänsla. Och japp, det känns mer rätt än någonsin.

Men klänningen går inte längre att få tag i. Därför har jag gjort ett besök hos en sömmerska i stan och på stadens tygaffär. Så nu är planerna på att sy nytt långt gågna. Inte superbudget, men inte alls superdyrt heller. Och väldigt mycket mer jag.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Låter mycket mer som du tycker jag, men brudklänningsaffärsklänning är kanske oxå en bra lösning. Själv gifte jag mig i mammas gamla klänningen, vilket var perfekt. Och billigt!

Terése sa...

Ja heja!

Det kommer bli jättebra. Jag sydde ju min egen (surprise!)och nej, jag är inte skrockfull.

Det var VÄLDIGT många sömmar i den.

Kul att följa dina bröllopsbestyr.

Anonym sa...

Låter spännade och som du! Men kul iallafall att du testade klänningarna i affären. Jag hade också hettande kinder i måndags, längtar efter mer av den varan. ska bli super att slippa klä på allt och alla så mkt. Vi får höras och bestämma deijt. Har ganska fullt upp i veckan med Ikea och besök från sthlsnejderna. PUSS

Hanna vilsen i pannkakan sa...

Hej.

Du känner inte mig, inte alls faktiskt men jag vill tipsa om låga skor. Samma material som det finns på Cinderella men det är låga och mkt bekväma. Jag dansade hela natten lång utan en enda blåsa. Det kostade iofs 1200kr men alla sådan skor kostar. Snyggt men bekvämt; elegans men med "i marie"-känsla hela vägen! Jag gick runt med ett urklipp på "min" klänning minst ett halvår, hittade den inte men en som var samma sak...eller iallafall nästan och det var INGEN kompromiss. Jag svamlar, jag vet men det är så kul att följa allt!

MVH Hanna Sandqvist

Mari sa...

Martina, fint att kunna gifta sig i en klänning med tradition. Sånt ger extra dimension. Visst gifte ni er utomlands? Eller i samband med E:s dop. Jag har ett minne av att jag sett bilder på bloggen.

Terése. Nu hade det varit fint om du haft kvar din affär, jag har tänkt på det både en och två gånger. Du hade varit perfekt att konferera tygval med, som det är nu känner jag mig lite "vilsen i det stora blå". Kul att du vill följa mina bestyr, det lär bli både ett och två inlägg till ; )

Hanna, snart grillar vi korv på Fåröberget igen! Jag längtar också till springa-ut-i-klänningen-väder.

Hanna, vilse i pannkakan: De där sandalerna låter bra. Vart hittade du dem? Jag kommer nog också att köra på sandaler, bomullsklänning och flätrufs och högklackat går liksom inte ihop.
Och förresten, du svamlar inte alls, jag hänger med hela vägen ;) Kul att höra om andras tankar och bröllopsäventyr också. Berätta mer när andan faller på!

Kram på er alla goa.

Terése sa...

Vill du rådfråga?

Gör det!

Frågelådan står alltid vidöppen. Den delen av mitt gamla jobb saknar jag VÄLDIGT mycket.
(liten suck)

Mari sa...

Terése, ja det vill jag gärna. Kan vi inte ta en fika till veckan? Jag är ledig på torsdag. Så får du kika på tygprover och klänningsinspiration.

Terése sa...

Ja! Gärna.

(det kliar i tygfingrarna)

Hörs på mejl!