tisdag, mars 18, 2008

Finlunch, syplaner, löpband och fin författare

I går gick allt i ett. Började springa in mina nya löparskor på lunchen, 30 minuters nötande blev det. Kändes helt okej. Sedan snabblunch och långt eftermiddagsmöte på jobbet. Hem till dukat bord och sedan lek och nattning av Sirilutten innan jag och Emma åkte till Krokodil och ordmånsträff.

Har läst halva "Snabba cash" och gillar den, men inte sådär tokmycket. Författaren själv var dock vältalig, smart, rolig, hade välskräddad kostym och var bara allmänt bra och kul - så att jag blev lite tvärförälskad på avstånd.

I dag har jag lunchat med Hanna, Jill och Sarah (ja, Majken var också med men hon sov mest - ett superleende fick jag dock). Det var mysigt och fint. Intensivt jobb på eftermiddagen och vips var arbetsdagen slut.

Nu ska Sippo duscha och sova sedan ska jag se Anna Pihl, sy och hänga upp tavlor i trappen. Nya svarta ramar med passpartout ska samsas med några guldiga loppisfynd (med bilder på mig, Markus och Siri som små). Kan gissa att jag hinner max hälften av det jag tänkt ...

Har jag förresten sagt att det äntligen kommit upp en hylla för tvål och pynt i toan? Det har det. En lackad, kapad Ikeaboklist passar perfekt.

Och planerna på att bygga ut huset börjar ta form. Och på torsdag blir det mest troligt brudklänningsprovning. Konstigt att jag är trött på kvällarna?

2 kommentarer:

Sara sa...

Så det lutar åt utbyggnad - spännande! Vi är ju också i funderingar, ett sovrum till och ett TV-rum med dörr vore inte helt fel.

Mari sa...

Jepp, som jag sa i telefon tror jag att vi hittat den bästa lösningen. Nu gäller det bara att hitta någon som förstår och kan rita på det. Spännande.

På tal om tv-rum med dörr, jag är också inne på det. Hyser ingen större önskan om öppen planlösning utan tycker det är skönt att kunna stänga när det behövs.