söndag, mars 02, 2008

Lågt och kök

Har varit på jobb utomhus och trots påklädning de luxe så kan jag inte sluta frysa. Ska börja skriva texter så fingrarna glöder, måste bara tina upp lite först.

Jag har haft några småjobbiga dagar. Det är inget speciellt som gnager, men jag känner mig trött, frusen och sliten. Vill ligga i soffan och äta kladdkaka med vispgrädde och se på romantiska komedier.

I går kom Jonas, Anja, Eli och Marcus och gjorde oss sällskap till hemgjorda pizzamiddagen. Senare trillade också familjen Lidström in och surrade bort några timmar. Mysigt.

Markus åkte till Kåbdalis i morse. Jag klev upp när han for för att se efter bäverflickan, låg på röda mattan i syrummet med ett par jeans som huvudkudde medan Siri undersökte lådorna på gamla skrivbordet som fortfarande står kvar där.

Jag har snöat in lite på hus. Just nu är jag förälskad i Lapplihus modell Fjällgåsen 160 (tack för tipset Anja). Täljstenskamin och bastu är inritade i husen, märks att det är finskt! Och på tal om hus måste köket som Johnny och Mattias gjorde om i onsdagens Roomservice vara den finaste köksmakeovern jag sett på tv. Även om kaklet på bilden inte kommer till sin fulla rätt färgmässigt.

Inga kommentarer: