torsdag, mars 20, 2008

Skärtorsdag

Siri har varit hos farmor och farfar idag, medan vi har gjort stan.

Vi skjutsade vår lilla påskkärring och hängde i det närmste på låset till brudklänningsbutiken när klockan var tio. Det visade sig dock att de inte öppnade förrän elva, så vi hann köpa en ny pyjamas till Siri och lämna tillbaka en kofta som jag köpte tidigare i veckan. Dessutom tog vi oss ett förmiddagsfika på Ekbergs med både smörgås och sötfika innan det var dags.

För.
Brudklänningsprovning.

Det började svettigt, varmt i lokalen och en gigantisk gräddbakelse till klänning. På frågan vilken storlek jag drog svarade jag 38 och när hon som jobbar där skulle dra upp dragkedjan sa hon "Ja, INTE är du då en 38!". Jag blev ännu mer nervös. Men det visade sig att jag drog 36 på de flesta klänningar. För många blev det som provades.

En norsk familj, mor med två döttrar, var också där och provade. Till slut insåg jag att det var rätt mysig stämning.

Resultatet då? Fastnade för två. En billigare och en dyrare. Gissa vilken jag föredrar?

Jag känner mig fortfarande helt slut och har ont i huvudet och nacken från en knöl jag har i nacken, känns lite som jag har senadrag hela tiden.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sötaste påskkärringen i stan.Var på lillkonsum och handlade och naturligtvis fick Siri karameller.
På vägen hem sa hon meja hela tiden kan någon förstå????
Farmor

Anonym sa...

Så mysigt med fina klänningar, som du vet så klär allt en skönhet. Så du kommer att bli jätte vacker.

Kram Ingela Be

Anonym sa...

så spännande. Känner att jag blir sugen på att gifta mig igen, kanske omgifte med samma man om tio år,bara för klänningens skull. Och jisses så liten du är, jag skyller allt på brösten och går i en strl 40. Puss på er och glad påsk, vi ses imorgon över en smörgåstårta och hembakta kakor efter att prästen ( som Molly säger) har hällt lite vatten på Majkens huvud....

Mari sa...

Nej men kan man tro att trollungen tycker om godis?! Jag tycker mig ha hört samma ord hela dagen i dag också!

*Tss* din smickrare där. Men jag går på det. T A C K, Ingela.

Ja det skulle vara för klänningens skull då, Hanna ; )
Fast det där med 36 synar jag, nog blir det oftast 38 i vanliga butiker. Men man får väl njuta ändå. Förresten på bilden i högra spalten har jag klämt i mig i en 32:a. Visste inte ens att det gjordes så små klänningar (och NEJ, den gick inte att stänga i ryggen). Blir kul att ses imorgon.