söndag, april 19, 2009

Blåsigt & trött

Luciaglitter väcker minnen.

Lässtund.

Vi har haft en jättefin helg med många vänskapsträffar. I dag har vi köpt en ny sittbarnvagn till Siri på en Blocketannons, vi har handlat, firat Terese som fyller år och lunchat hos Kåhrströms. Allt sammans mycket trevligt.

Markus är och veckohandlar i blåsten. Jag laddar inför en ny vecka. Springa måndag, yoga tisdag, spinning onsdag och pump fredag, som vanligt. Hoppas bara tröttheten, som har med min dåligt fungerande sköldkörtel att göra, ger med sig snart.

7 kommentarer:

Hemliga Hanna sa...

jag som bara har den gamla vanliga vårdeppen kan inte ens föreställa mig hur det är att ha en dåligt fungerande sköldkörtel som ställer till det för en. Hoppas det vänder verkligen! Puss!

sarah sa...

Vilket härligt schema! Du är duktig. Kram. Ses tis.

Malin sa...

Mysig bil på dig och Siri :)

Malin sa...

Mysig bild på dig och Siri :)

Sofia på Me and my home sa...

Vilken mysig blogg du har! Klickade ju såklart på kategorin Inredning och blev bara sugen på att se mer från ert hem! :)
Min Lova 2½ år heter Siri i andranamn! :)
Kommer gärna tillbaka! /Sofia

Anonym sa...

Maja har premiär cyklat till Siri i dag men hon var inte hemma, så vi gör ett nytt försök längre fram. Kram Lina

Mari sa...

HH, jag tror och hoppas att det har vänt! Kram.

Sarah, tack, jag försöker. Tycker det är härligt. Gillar blandningen. Kram!

Tack Malin! Det var mysigt, så länge det varade. : )

Hej Sofia, vad glad jag blir att du lämnar en kommentar. Det blir garanterat mer bilder här hemifrån, men först en herrans massa byggstök eftersom 87 kvadrat ska bli 130 inom en framtid ; ) Ha det gott.

Attans att vi inte var hemma när Maja cyklade hit. Hoppas på bättre lycka nästa gång. Siri och Maja borde verkligen få träffas - ja och vi med för den delen! Kram.