fredag, juni 26, 2009

Fönsterleverans

I dag har våra nya fönster och vår pardörr ut mot altanen (hööög) kommit.

Som vi har funderat kring dessa fönster. Jag har känt mig lite nojjig på grund av att JVK fönsterkompani inte är speciellt känt här uppe. Har kollat organisationsnummer och mejlat med konsumetrådgivaren och Europarådet. Men visst gick det bra!

Enkla och fina och hakarna och stormkrokarna är lagom mässigfärgade, inte knalliga. Nu vill man bara se det på plats!

Jag har kompat ut halva dagen, Siri och Markus cyklade en sväng och jag ska lägga mig i skuggan med en bok. Ikväll ska vi gå på fest, jag och maken. Ska nog inviga min Day-topp som jag haft ett tag men aldrig använt. God mat från grillen och dans till liveband står på programmet.

3 kommentarer:

Hanna sa...

så spännande med fönsterna! Vi önskar att vi kunde säga detsamma, att vi skulle på fest ikväll alltså, men vår barnskötarskara är fullbokade nästan varje helg under sommaren, och så även denna. Så vi är hemma och pyser på med kidsen springande i trädgår´n. Det duger bra det också även om jag skulle vara kanske snäppet nöjdare om jag befann mig med er och ett glas bubbel i sommarvärmen. ha en toppenkväll, kram kram!

Sara sa...

Ser fina ut!

Mari sa...

Hanna, hade varit kul om ni varit där. Det var en väldigt fin och rolig kväll, en sådan magisk sommarnatt! Men ni kanske drack ett glas bubbel hemma? Det är inte heller tokigt. Kramar.

Jo, visst gör de Sara. Längtar till jag får se ett insatt! Mest altandörrarna såklart.