måndag, juni 08, 2009

Stenhäll, tall och hav

Jag klev upp fem imorse. Och efter en lång och delvis rätt inspirerande konferensdag befinner jag mig på mitt rum. Och mitt rum är fantastiskt.

Björk mot grått tyg, sängkappa i linne och de ljuvaste handdukar. Fårskinnspallar och blått vatten. Dessutom är anläggningen är Svanenmärkt.

Till eftermiddagsfika drack jag te och åt cashewnötter och hasselnötter och efter middagen serverades färsk ananas och honungsmelon.

Men i receptionen säljer de likadana snuttefiltar som Siris Jojje. Längtan blir stor. Dessutom känner jag mig aldrig riktigt hemma i sådana här sociala sammanhang.

Nu ikväll har vi badat vedeldad bastu vid vattnet. Suttit ute i baddräkt utan att frysa. Vi ska snart äta färska skaldjur och ostar. Sedan ska jag sova i min fina fina säng. Och imorgon bitti ska jag göra ett yogapass framför mitt fönster. Jag ska andas till utsikten av stenhäll, tall och hav.

5 kommentarer:

Hanna sa...

det låter ju inte helt fel :) Njut njut fina du!

sarah sa...

Låter helt fantastiskt! Passa på & njut! Jag har hunnit med att träffa Petri en sväng ikväll :) & ska nu sova & ladda inför morgondagen! Kram kram

Mari sa...

Kära Hanna, jag njuter så gott jag kan. Hade gärna haft er här med mig! Kram.

Sarah, hade tänkt skicka ett sms ... har tänkt på dig ikväll. Hoppas du haft det bra och att resten av veckan blir lärorik. Tusen tack för i söndags, det var fantastiskt! Puss.

Sara sa...

Vad härligt det låter, en vilovecka i en sån miljö vore inte helt fel! Kram

Mari sa...

Jo det är superhärligt. Vi har promenerat vid vattnet ikväll. Dock kursar vi tolv timmar om dagen, så mer av vila hade varit ännu bättre, men jag ska verkligen inte beklaga mig ;) Såg att det händer saker hos er. Spännande att kunna se hur väggarna blir! Kram.