tisdag, oktober 06, 2009

Halka

Lyssnar på Melody Gardot och dricker morgonkaffe. Utanför en behaglig morgon och höstfärger vid vattnet. Jag ser Fårösundet från fönstret.

Mitt liv är fullt upp just nu. Kliver upp sex, börjar arbeta åtta, slutar fem, cyklar hem, äter och jobbar i huset till tio.

Förra veckan var jag hemma mellan tisdag och fredag. Först ögoninflammation på vänster öga, sedan samma visa på höger. Och så en gräslig förkylning som fortfarande håller i sig, har fått ont i halsen igen. Och så örstygn och hosta.

I går när jag lämnat Siri på förskolan cyklade jag omkull i en halkig kurva, måste ha varit en av Piteås få halkiga kurvor, men såklart prickade jag in den. Det gick bra, men när jag cyklade hem och hostade kände jag att något small till i nacken. Så nu: upphakning och svårt att hålla huvudet rakt. I kväll ska vi tömma huset inför golvsliparnas ankomst, men bära måste någon annan göra.

Härligt va?! Jag känner mig positiv. Nu ska jag ringa naprapaten.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Hörde på Melody på Spotify efter ett tips på nån blogg, och när jag lyssnade så tänkte jag på dig...undrar varför? =)