torsdag, oktober 01, 2009

... hem

Det närmar sig inflyttning. På allvar. Nästa vecka ska golven slipas och behandlas. Målas ljusgrå på övervåningen och lutas/hårdvaxoljas på nedervåningen. När det är klart ... kan vi nog flytta.

Flytta hem.

7 kommentarer:

Sara sa...

Så skönt att det är hemflytt på gång, vad ni kommer att njuta! Vilket fynd du gjorde - jättefin stol! Kram, hoppas ögonen blir bra snart.

Anonym sa...

Spännande och skönt ! Vi kommer gärna och kikar när ni känner er redo att ha främmande....Är ju så nyfiken på hur ni fått det:) ! kram Maria

Unknown sa...

Hurra!

Ewa sa...

Å så himla skönt. Jag tänkte att det nog var klart snart när vi körde förbi erat hus igår.
Nu kommer jag se stearinljus och siris lilla kalufs när hon sitter på köksbänken genom fönstret när jag promenerar förbi.
Fint.

Elin sa...

Härligt!!
Kramar!

Malin i Luleå sa...

Härligt att det är inflyttning
snart :)
Kram Kram

P.s Stolen är fin.

Mari sa...

Jo, stolen var verkligen ett fynd. Ska bara bättra på färgen en aning. Men det här med att måla kan jag ju vid det här laget ... Det känns faktiskt overkligt att vi ska flytta hem. Hem? Hur var det? Men det blir nog ljuvligt. Har haft möte med golvsliparna idag, så imorgon kväll ska huset totaltömmas! Ögonen är bra, vi får göra ett nytt försök med lunch! Kram.

Javisst Hanna. Hurra!

Härligt och overkligt, Elin. Kram.

Visst, Malin. Min målbild är helgfrukost framför morgontv i soffan med en eld i kaminen och tända ljus. Snart så : ) Kram.