onsdag, oktober 28, 2009

Order

Siri har spurtat på längden och de flesta kläder har fått vikas ihop och ta plats i kartonger. Inför vintern har hon nya skor, underställ, skridskor och overall. Hon har fått nya sockar, tajts och fleecetröjor.

Söta, stilrena koftor och sådant har hon också. Sist en mönsterstickad kofta med sammetsband och pärlknappar från KappAhls "Vintage collection".

Däremot tycker jag det är svårt att hitta fina, långärmade baströjor.

I dag gjorde jag en order från Polarn o Pyret. Lite dyrare, men bra kvalitet och det enkla rena mönstrena. Perfekt att de finns som webbshop. Bland andra den här fina sitter snart på stortjejen vår.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Stora tjejen! Konstigt att det går så fort, jag tycker det var nyss som hon låg i bärsjalen..

Kram Terese N

Lisa sa...

Hej Mari! OM och/eller NÄR du läser böckerna så skulle jag gärna vilja veta vad du tyckte om dem, eftersom de är så speciella för mej så vore det roligt att höra om du också tyckte om dem!

/mvh Lisa

Laila sa...

Randigt är alltid så himla fint!!!! Vi synes till veckan...
Kram!

Mari sa...

Hej Terese. Jo visst gör det! La faktiskt bärsjalen i tvättkorgen nyss, för uppfräschning och undanpackning. Lite nostalgiskt, faktiskt. Så fort Siri ser den vill hon bli buren i den. Kram.

Lisa. Naturligtvis. Det lovar jag. Jag lägger dem på minnet och läser dem vid en tidpunkt när min hjärna känns krispigare!

Eller hur, Laila. Klassiskt! Ses om mindre än tolv timmar ...
Kram.