onsdag, juni 30, 2010

Mitt i livet

Sista tiden innan semester brukar kännas som en oändlig räcka av dagar. Nu har dygnen rusat förbi. Vårt hem har blivit fotograferat så jag har fixat en del till det.

Markus, med hjälp av Jimmy, har målat nästan allt det gröna på fasaden och så har vi varit på förskoleavslutning. Dessutom håller jag på att redigera ett vackert inredningsrep med fantastiska bilder och det gör jobbet extra trevligt just nu.


Sedan känns det halv om halvt som semester när resten av familjen är lediga. Jag kan sova nästan en timma längre om morgnarna och träna på lunchen. Lyx.

I dag blev det en mil på löpbandet, på dryga 54 minuter. Det är härligt att träna när man bär med värmen utifrån i kroppen, allt går lättare och efteråt såg det ut som jag badat, inte sprungit.

I kväll har jag och Siri cyklat för att hälsa på min syster och hennes sambo. Jag kan inte riktigt förstå att de verkligen flyttat till Piteå. Det känns jättefint att ha dem nära ♥

Siri filosoferade över sin relation med Karins Krille. "Mamma, jag är lite blyg, jag känner inte honom så bra än, men sedan när jag blir större då vågar jag prata med honom!".

På tal om att filosofera låg vi och småpratade i går kväll. Av någon anledning pratade vi om hår och jag sa att jag är så ledsen för att mitt hår har blivit så fult och att jag har tappat så mycket hår. "Å, stackars mamma! Men du har så vacker mage och så fina ben!" säger vår ljuvliga snart-fyråring då.

Inga kommentarer: