tisdag, november 11, 2014

Tjuvbio, snart
* * *
Har varit på skolan i dag och pratat kring skrivande och mina texter. Visat och svarat på funderingar kring reportage jag skrivit tidigare. Det är stor skillnad på att ge feedback till andra och att blotta en del av sig själv.

Svårare att fånga in känslan efteråt.
Gav det verkligen något till studenterna? Självkritisk idag, tydligen.

Åkte för att hämta Siri tidigare än vanligt och gjorde ett ärende till leksaksbutiken som jag lovat efter att vi letat igenom de allra flesta kartongerna i garaget efter en docka vi inte fann. Så nu bor plastbebisen Stefan med oss, han har fått säng och sängkläder här hemma och sover nu nedbäddad i köket. Jag har order att kolla till honom innan jag själv går och sover.

Så fortsätter vardagslunken. Jag funderar kring en text, och en intervju. Och längtar som tusan till helgen, då vi ska se "Tjuvarnas jul" på bio.

After work med vänner, och så lördagsbio på det.

Två fina att se fram emot, och ännu är det bara tisdag.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej tänk att man som mormor också längtar att få se en barn och ungdomsfilm, men jag ska inte trängas de första dagarna. Filmen fick en 4a låter härligt. Agnes har sett filmen på en förhandsvisning tyckte den var"jätte" bra. Gertrud

Mari sa...

Hej Gertrud. Ja då har ju filmskaparna lyckats, tänker jag. Vi såg just om filmen på barnnyheterna.

Det är jag som varit drivande i vår familj, jag längtar jättemycket. Vi får jämföra våra upplevelser efter båda sett den :)

Kram till dig.