onsdag, november 25, 2015

Ett ljus in i kvällen


* * *
Jag har skrivit på flera inlägg om jobbet nu. Skrivit och skrivit om. Suddat.

Det har ju gått rätt länge sedan vi fick veta att det skulle bli förändringar. Två månader, kanske. Mer?

Och jag har skrivit om det. Inte om jobbet eller företaget, utan mer om hur jag känner och tänker. Men av någon anledning har det aldrig blivit att jag klickat "publicera". Något, kanske magkänslan, håller mig tillbaka. Men jag vet lite mer om hur framtiden på jobbet kommer att formas.

Den strukturerade och planerade delen i mig vill göra upp planer, men jag övar mig i att hålla dörren öppen och se framtiden an.

Annars kämpar vi på i väldigt mycket vardag just nu. Bilen står stilla sedan en vecka. Nu har den flyttat till verkstaden och där kommer den bli kvar en längre period verkar det som. Min trehjuling är på superservice och sparkföret har töat och grusats bort. Jag fick vinterdäck på min vanliga cykel, men i morse var det platt framhjul. Slut luft. Och så halkan därtill. Så det är lite kämpigt att ta sig fram för tillfället.

Och det är klart att tvättmaskinen låter konstigt samtidigt. Men problemet med att ta sig till Siris tandläkartid imorgon bitti är i alla fall löst. En magsjuka satte effektivt stopp för morgondagens färdsätts-dilemman.

Så kan man också ha det, en vardag i väldigt mycket november.


3 kommentarer:

Anneli Stenberg sa...

Besvärligt läge med färdmedel som vill annat än just färdas. Och tråkigt med magsjuka! Hoppas att det är en lindrig variant. Kramar/Anneli

Catarina sa...

Krya

Mari sa...

Tack för omtanken, Anneli! Kram.

Tack Catarina. Den unga damen mår bättre nu och jag håller tummarna för att vi vuxna klarar oss!