lördag, mars 24, 2007

En kökshandduk på vift

Tror jag kommer att somna ganska ovaggad ikväll.
Idag har vi nämligen förmiddagsprommat med Athos, Maria och Pelle, fikat på stan, handlat på Ica Maxi, jag har sprungit fem kilometer, badat och nu ska vi äta och jag ska dricka ett glas vitt vin.


Fin lördag med min fina familj.

Syrran var också förbi och kikade på Sirre när hon dök i badkaret och när hon visade upp sin nya gåstol (rymdskeppet). Nu är det full fart framåt som gäller för henne (Siri alltså)! Bäst just nu är att rulla till ugnen och dra ner kökshandduken som hänger där. Nu befinner den sig av någon underlig anledning på toan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha...men vad säger Hemi om att Siri numera är lodrät istället för vågrät och desstutom låter och ser ut som ett rymdskepp? Det låter oerhört lååångt med 5 km, jag borde följa ditt exemple, med Ipoden har jag liksom ingen ursäkt. Och snart är det ju barmark....Men jag börjar med att ta ett lugnt? badpass med Molly och Agnes. Sen får vi se. motivation, var är du?
Stora kramar!

Mari sa...

Hemi är faktiskt helt obrydd om rymdvarelsen som sveper fram i hemmet. Hon ligger mest i sin bädd eller soffan och tittar på!

5 km är rätt lagom, men det var ändå en pärs där inte ett löpsteg stämde. Jag blir sur, nu jäklar ska det springas. Siktar på Tjejjoggen där mot sommaren - någon som ska med?!

Svårt utan motivation. Bra musik kan dock göra mirakel.

Oj nu har astronauten kört fast i ett hörn, jag måste utföra en räddningsaktion.
Kramar.