onsdag, maj 14, 2008

Kokt

Inget inspirerande inlägg, tyvärr. Jobbade mellan 8 och 24 igår, med en paus för middag, läggning av lilltjej och promenad med stortjej. Börjar känna mig hyfsat mosig och kokt i hjärnan vid det här laget.

På kvällsprommisen tog vi en sväng förbi en grandios hundtjej på sisådär 60 kilo. Och helt plötsligt var Hemi en liten tös. Hon tyckte till och med att storhunden var lite läskig och tittade på mig med ögon som sa "Mamma, ska vi inte gå snart?!". Kul att se dem tillsammas i alla fall.

På vägen hem kopplade jag lös Hemi och så fick hon gå fot hela vägen hem. Funkar jättebra, trots hundmöte. Bra träning för huvudet. Och det ser onekligen snyggt ut, tycker jag.

Ok, back to work!

4 kommentarer:

Anonym sa...

tårögd läste jag din senaste krönika. jag håller på att spricka, vill hem nu, nu NU!

känns bra att komma hem i sommar, ser fram emot du, jag och mamma på bryggargatan med en flaska vin.

älskar dig /K

Anonym sa...

Hej
Får man fråga dig lite om ert bröllop?
Jag har fått för mig att ni ska ha en borglig vigsel, eller hur? Hur har ni hittat vigselförättare? Jag har kollat in de som kommunen erbjuder, men det kändes inte som så jätteroliga personer.
Har du några tips?

/Maria

!ngela Bj sa...

Lilla Hemi som är så duktig och klok. Hon är verkligen ett fantastiskt exempel på en trevlig hund. Du å Mac ska ta åt er, för det är ni som har fostrat henne till en fin hundtjej.

Kram å allt

Mari sa...

Söta, älskade syster, jag längtar efter dig med. Kommer du hem i helgen?

Hej Maria. Vi tyckte inte heller att 10 eller 30 sekundersvarianten med kommunens alternativ kändes så kul. Möjligheten att söka tillfälligt tillstånd för att viga hos länsrätten verkar väldigt begränsad. Därmed blir alternativen väldigt få. Men jag har hittat en kvinna som heter Charlotte Lundgren, hon driver företaget Ceremonier (www.ceremonier.se) och hon har ett permanent vigseltillstånd från länsstyrelsen. Givetvis får man betala för tjänsten, men summan är inte alls hutlös tycker jag. Inför vigsel träffas man och pratar igenom sina önskemål och vigselakten är baserad på FN:s konvention om mänskliga rättigheter.
Hoppas att det hjälper dig på traven!

Tack söta Ingela. Kram tillbaka!