tisdag, maj 13, 2008

Men va fasiken, när vänder det?

När jag cykade till jobbet nyss kände jag mig så jävla less. Jag vill ha jeansshorts och sandaler, inte stor schal, mössa och handskarna jag cyklat i till jobbet DE SENASTE ÅTTA MÅNADERNA.

Ge mig värme. En islatte på uteservering. Ge mig en bikini och en bok , en stark drink och ett parasoll.

Någon?

Hannas kommentar på gårdagens inlägg gjorde mig lite gladare. Och sedan när jag läste det här så blev jag nästan glad igen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

I Kirko snöade det på söndag... Vaffö får inte vi ha +25 när stockholmarna får det?! Jag håller med, är less på kylan nu.
Du måste nog beskriva lite mer hur det där med lösögonfransarna går till. Jag fick så konstiga bilder om hur man gör hål i ögonlocken med håltagartång och sticker fransstråna där...
Kram kram och semester är du värd!

Anonym sa...

Just nu så snöar det och haglar utanför Stadshuset! Håller med, vad fasiken händer!!
Vad tror ni om en gemensam flytt till Bali!
Kärlek till dig Mari

Anonym sa...

Trevligt initiativ. Jolly snurrade runt i huset några varv och stod och glodde i fönstret 20 min, men nu ligger hon avsvimmad i sin fotölj :) Hoppas att Hemi klarade sig utan men. Hon kanske går en omväg förbi vår infart nästa gång ni promenerar förbi?

Kram & Lycka till med den sista touchen. Vi hörs.

Sara sa...

Imorgon hoppas jag, annars blir det kanske trista bilder! Lite sol hade ju varit trevligt, kylan syns ju inte på bild... Vi ses!

Mari sa...

Anja, igår när jag cyklade hem på lunchen lyckades jag självklart hamna i värsta störthagelskuren. Humöret var inte på topp kan jag erkänna.
Hmm, det där med ögonfransarna. Jag vet inte riktigt hur det går till, men jag får också läskiga vyer nu. Fast jag tror det handlar om lim. Att man sätter fast dem som en vanlig "hel" lösögonfrans, bara att det märks så mycket mer om en sådan skulle lossna ...
Och semester, det är jag värd just nu egentligen. Känns som om jag jobbar dygnet runt för tillfället ; ) Vad sägs. Thailand imorgon!

Jill, jag följer med. Kärlek till dig med.

Sarah, tänk att stora H helt plötsligt blev en liten skit. Jag tyckte i alla fall att det var roligt att se tjejerna tillsammans. Jolly får svänga förbi vår gård vid tillfälle så får vi se om leklusten infinner sig.
Kram och vi hörs.

Ja, Sara, vi ses i eftermiddag. Jag tror att jag ser lite sol utanför fönstret. Men kallt är det fortfarande. Huvva.