lördag, oktober 11, 2008

Planer och oplaner

En helt oplanerad dag var tydligen det som behövdes. Trots att det var Markus sovmorgon idag (vi turas om på helgerna) så sov lillfisen till halv åtta. Eftersom vi gick och la oss tio igår kväll blev det en bra natt, trots lite stök där mitt i.

Vi har fikat på stan, bytt en trasig tekanna och ätit morotssoppa. Nu ikväll har familjen Lidström gjort oss sällskap till fotbollen. Jag har ätit mörk choklad, druckit ett glas vin och ätit ostkrokar. Kanske viktklubbspausar jag på lördagar, eller så har jag helt enkelt väldigt dålig karaktär.

Siri har fått full uppmärksamhet av både Tomas och Hanna idag. Som hon njuter. "Kolla!", är helgens ord.

Imorgon funderar vi på utflykt till Biltema på morgonen. Cykellysen och ny hjälm till Sippan bland annat. En av mina tråkigaste Luleåutflykter har gått till just Biltema på Storheden. Vi körde dit så vi var där vid öppning en söndag. Jag satt i bilen och väntade medan Markus gick in och köpte någon tråkgrej och sedan körde vi hem, utan så mycket som en kopp kaffe.

Byte av sängram är också inplanerat till imorgon. Nu säger vi hejdå till vår Malm i björk från Ikea. Någon som är sugen på att lägga ett bud? Och så ska visst Markus på hockey! Oplanerad lördag och rätt upplanerad söndag, verkar det som.

För övrigt läste jag att Rumba gått i konkurs. Trist för Piteå, tycker jag!

2 kommentarer:

Anja och Jonas sa...

Nu har jag läst ut boken jag fick av dig i present (chokladen är konstigt nog INTE uppäten i samma takt som boken lästes...)
Den var vacker och fin och ögonen tårades i mellanåt.
Hur är Sonat till Miriam? Den fick sämre kritik läste jag någonstans.

Mari sa...

Oj, det var mycket märkligt med chokladen ...
Vad roligt att du tyckte om boken, jag hade det på känn. Jag har inte läst någon recension på den nya, men blev mycket sugen efter att ha varit på författarföreläsningen med Linda Olsson. Har bara läst tre, fyra kapitel än så jag kan inte uttala mig. Återkommer i ämnet ...