tisdag, november 11, 2008

Hemi, 6 år


Den översta bilden är jag inte säker på om den föreställer Hemi, men annars något syskon till henne som föddes idag för sex år sedan!


Farmor (jepp samma titlar som med människo-barnbarnen) har varit och firat Hemi med grisöra och promenad, jag köpte hem hundschampo och grisöron (dagens andra) och sedan kom mormor med fler grisöron. Nu ligger en lagom gasig dam i sina bästa år i soffan och sträcker ut.

Hon hälsar att promenader och schampon klarar hon sig utan.


Så till vår buffliga, sammetsögda klumpeduns, till vårt hjärta, vår köldkänsliga, solälskande, bekväma, mattokiga guldflicka: Grattis på sexårsdagen.

8 kommentarer:

!ngela Bj sa...

Grattis Hemi på 6 års dagen! Tänk vad tiden går. Du är den finaste stora vovven jag känner. Frollic och kakor (med smör på) till dig från mig.

Anonym sa...

Hon ser ut som en riktigt söt och god lagom stor bit av hemgjord kola!
Grattis Humlan från Lycka 3år före.

Anonym sa...

Humalan-darling! Våran demens är svår, men uppvakting kommer, om än i efterskott. Nospussar och nackskinns-tugg från Atomen!

Anja och Jonas sa...

Läste din krönika om höstblåsor i PT. Såg du förresten senaste Debatt med Janne Josefsson på SVT som handlade om Moderaternas förslag på hur man ska kunna förkorta dagistiden. Mycket intressant!

Anonym sa...

Diva & Roxy hälsar såklart grattis på 6-årsdagen till Hemi!

Mari sa...

Tack alla söta ni! Hemi är en lika matglad och lat sexåring som hon var som femåring ; )

... och nej Anja/Jonas jag såg inte det. Vad var idén?!

Anja och Jonas sa...

Handlade om att barntillbringar mer tid på dagis än föräldrar på jobbet. Moderaterna vill ändra, men har inget konkret hur. Är dagis dåligt för barnen, hur löser ensamstående det osv...

Fyrfotingarna sa...

Lite i efterskott, men ett s t o r t Grattis till Hemi!!!

Kram
Caisa & Cayenne