onsdag, november 19, 2008

I mitt kök

Testar grejer inför en plåtning på bilden, resultatet syns snart i PT. Snart ska jag släpa in alla grejer från bilen.

I dag har det varit en galen dag på jobbet, tider att passa, tusen saker att fixa och så den stora stressklumpen i magen. Siri har haft svårt att sova och jag mina axlar har bosatt sig vid öronen.

Har också varit med Hemi till veterinären för att kolla hur hennes medicin tar, vi fick vänta en bra stund. En bil stod parkerad på tvärsen vid entrén och det visade sig sedan att han som ägde bilen kommit akut med sin hund som blivit påkörd och att det var ganska allvarligt. Man blir alltid illa berörd av sånt. För Hemi gick det dock bra. Hon tappade visserligen halva pälsen, men det hör ju till. Medicindosen ska vi dock öka på. Och på tal om det, har någon tips på en intressant, gripande eller fin hundhistoria som man skulle kunna skriva om - tipsa gärna via telefon, mejl eller i kommentar.

Jag stannar nog uppe och jobbar några timmar ikväll för att få koll på läget. Men en sak är säker, strax före nio tar jag en paus, värmer lite glögg (med alkohol), tar fram russin och valnötter och ser på Grey's innan jag återvänder till datorn.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Mari! Jag vill tipsa om en liten chinese crested, Beda, som var försvunnen i flera dagar förra vintern men som tur var till slut kom tillbaka oskadd. Under tiden hon var borta pratade alla vi mötte på våra promenader om henne och alla höll ett extra öga öppet för att hjälpa till att leta. Jag tror att Beda och hennes familj bor på Pitholm. Kramar från Terese

Anonym sa...

Nu förstår jag vad du menade med berättelsen om ditt kök :) Bra att Humlans medicin är OK, Atomen mår inte bra nu, trots mediciner.. han är dessutom jättesur, det känns.. hopplöst.

// maria