tisdag, februari 10, 2009

Skicklig på avtryckarknappen


Elin (som har en urgullig hundvalp och som publicerat finfina vinterbilder på sin blogg) utmanade mig i helgen. Instruktionen löd:

- Gå in i mappen “mina bilder”.
- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade

Det här är i alla fall min bild. Lite oklart vem det föreställer, förutom Jonas. Den är i alla fall tagen PDOL 2007. Min första festkväll på länge, efter graviditet och amning. Siri var bara några veckor från att fylla ett år och sov hos farmor. Vi hade en trevlig kväll och vid tidpunkten för bilden äter vi nog souvas, jag, Markus, Jonas och Anja.

Resterande del av utmaningen skjuter jag på framtiden. Men det är rätt kul så häng gärna på!

Markus är på Valls, Siri sover och jag ska gå ner och göra ett yogapass för att sedan tända rökelse och lägga mig på spikmattan en stund.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahah... svårt att avgöra vem den andra ätaren är... Jag tror jag åt thaimat om jag inte minns fel. Visst var det galet varmt den kvällen? Men vilka artister såg vi, jag har total minneslucka där och det är nog inte pga alkoholen!

Mari sa...

Minns inte om det var galet varmt, det hade tokåskat innan för vi fick ställa in planerad grillning. Vi såg Sahara och The Sounds, minns du - sångerskan spottade på publiken. (Minnet svek även mig, jag fick tjuvkika i arkivet ; )