fredag, september 29, 2006

45 kilo hund i knät

Veterinärbesöket förskjöts med trekvart på grund av en akutoperation. Under tiden satt vår 45-kilos hund och darrade i husses knä, precis som de andra hundarna i väntrummet. Skillnaden är bara att de andra hundarna låg i en viktklass på max tio kilo ...

Det togs en massa prover och två timmar efter vi anlände åkte vi hem med två diagnoser - svampinfektion i tassarna och bakterieinfektion i huden. Summa summarum ett kalas på dryga tusenlappen. Vad infektionerna beror på vet vi inte och veterinären föreslog en grundlig utredning av möjliga allergier men vi avvaktar och ser.

Resten av dagen har Hemi legat på mattan under köksbordet och vilat sig efter persen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

så fin! jag förstår henne precis, när jag var hos doktorn i fredags ville jag också ha nån att sitta i knät hos. Å VAD KUL MED DITT NYA JOBB!

Hanna sa...

Lillhumlan! Vi skickar stora köttbenshälsningar från stockholm och hoppas att hon redan är mkt bättre.

Mari sa...

Humlan har fortfarande inte fått sin medicin, imorgon eftermiddag anländer den till Apoteket på Ålidhem. Men vi har schamponerat hennes tassar sedan i fredags. Ont har hon, drar ihop mungiporna och så droppar det från nosen - men hon är tapper för hon protesterar inte ett endaste dugg. Hoppas det hjälper illa kvickt.