torsdag, september 21, 2006

Humör-skör

Känner mig lite nedstämd idag, inte på ett dåligt sätt egentligen. Ibland är det helt okej att vara lite ledsen och skör. Mamma har åkt hem, jag pratade med Hanna och hon och Jill och Love satt på Roasters och fikade (jag vill vara med!). Dessutom har jag en spricka i en bröstvårta som känns lika djup som en glaciärspricka och det gör ont från hårrötterna till tånaglarna när Siri äter.

Men så kom posten med ett roligt kuvert. En gammal vän, Oskar, hade skickat ett fantastiskt brev till Siri och en jättefin randig pyjamas från Polarn (vi har en lång historia av randiga skämt mellan oss). Och sedan kom Markus hem och berättade att han är ledig nästa fredag = vi åker hem redan på torsdag kväll till veckan!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker om fina överraskningar
som tex att ni kommer hem en dag tidigare än planerat när jag ser dom fina bilderna på Siri gör det ont i längtar nerven
STOR kram Farmor.

Maria sa...

Vänta nu, pratar vi 28:e?? Alltså den dan jag åker till Stockholm??

Mari sa...

Hej Farmor. Vi längtar efter dig. Lyxigt att få vara hemma så länge nästa vecka!

Men Maria, nu får du sluta åka bort när vi kommer hem. Om du inte vågar hålla Siri är det bättre att du erkänner det än att du lägger dyra pengar på att åka bort hela tiden ; )

!ngela Bj sa...

Hej vännen! kanske vi hinner fika nåå till helgen, om ni har tid? kram

Maria sa...

Oj oj, vad vi går om varandra.. Det var ju den här resan som jag och Lina skulle ha gjort i Juli som då krockade med Italien avfärden och var tvungen att bli ombokad. Känns lite som att det är dags att använda dom där flygbiljetterna nu. I övrigt är jag väldigt redo att hålla i snyggingen, men det är uppenbart att det krävs lite framförhållning för att få till ett möte :) :)

Anonym sa...

Hejsan Mari!
Jag vet att jag inte var särskilt duktig på att höra av mig medan ni fortfarande bodde kvar här i Piteå, kanske kan jag hälsa på familjen i Umeå? Det är så roligt att följa vad som händer här på din fina blog ... hoppas ni alla mår jättefint!

Anonym sa...

ps. lilltjejen är underbar

Anonym sa...

Hej!
Hmm... känner nästan att jag gör intrång i ert liv nu. Men iaf, hittade till din blogg via Isas blogg och började läsa. Och läste och läste.
Hela bloggen blev det.....
För att du skriver så otroligt bra. Så levande. Jag ser allt framför mig och ändå har jag ju ingen aning om hur det ser ut.
Och jag känner igen mig. Och jag ryser och ler och börjar nästan gråta om vart annat.
Jag har en liten bebis i magen och det var nog så jag fastnade här, för jag såg att Ni nyss fått en. Så då tänkte jag kanske att det stod lite om din graviditet och det gjorde ju det + så mycket mer.
Är lite avundsjuk på lugnet du/ni verkar ha. För så vill jag ju också ha det...promenader, mys, brasa, fika osv. Och har det delvis men jag ser det inte! Men den andra delen är så stressig just nu. Längtar tills lugnet kommer till min familj också!
Hmmm, ja ville mest säga tack för att du skriver så bra och lycka till med det söta lilla pyret!
Å är det OK om jag länkar?

Anonym sa...

OJ, skulle ju inte bli anonymt...
http://www.marajja.blogg.se

Mari sa...

Hej Sofia, hoppas allt är bra med er med och speciellt med Homer. Vi kan väl höras längre fram!?


Och hej Marajja, kul att du hittade hit och lämnade ett avtryck. Och framför allt stort GRATTIS till pyret som växer i din mage. Det är klart att det inte alltid är lugnet som råder hos oss, men jag försöker fokusera på det som är viktigt och som jag tycker mest om att göra - som att sitta framför brasan, dricka kaffe och promenera (och nuförtiden spana på Siris minspel). Klart du får länka! Ska spana mer på din blogg sen, nu är det gallskrik = matdags så jag måste sluta för den här gången. Kram på dig.