lördag, september 02, 2006

Mot Umeå

Dagen började vid sexsnåret, tror jag, med att Humlan stod och gnällde vid sängen. Hon ville antagligen ha en bättre plats. Markus vaknade och kunde inte somna om, så han har varit vaken ett bra tag. Själv har jag precis masat mig upp och nu åker vi till Umeå. Ska bara förbi Ankarskatavägen och tömma kyl och frys.

Gårdagen var jobbig med packning. Att Siri skulle vara i famnen och att Hemi var nervös att bli lämnad gjorde inte projektet lättare.

Men nu är vi på väg. Vi ses om några dagar. I Umeå.

5 kommentarer:

!ngela Bj sa...

lycklig resa! Janne ska till umeå nästa vecka, kanske jag följer med honom å kommer å hälsar på! Det visar sig, kram kram.. =)

REMY.CREDIT sa...

behöver du ett lån? Skicka oss ett e-postmeddelande remy.credit111@gmail.com Skicka ett e-postmeddelande till remy.credit111@gmail.com Hej Hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu under de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi ger lån med 2% ränta, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån Skicka ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757 Skicka oss ett e -postmeddelande remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig REMY.INC

Anonym sa...

ANSÖK DITT Brådskande LÅN TILL LÅG RÄNTA PÅ 3% KONTAKTA VÄNLIGEN: richardray452@gmail.com
WHATSAPP +17087228255

Susan Benson sa...

Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick.

Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

* Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
* Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
* Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
* Flexibel ränta på 3%.
* Höga godkännanden
* Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
* Enkel onlineansökan.
* Personlig vägledning och expertis.
* Inga dolda avgifter

Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp: +447360502110

Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

Urgent Loan sa...

Vill du ta ett lån och vet inte var du kan få ett riktigt lån?
Vill du starta ett företag men inte har kapital?
Behöver du ansöka om ett lån av någon anledning?
Behöver du ett jullån?

Hoppet har äntligen kommit eftersom Elena Nino ger snabba och pålitliga lån, deras service är 100% äkta och garanterar att du får lånet när du ansöker. Vänligen maila och godkänn idag på elenanino0007@gmail.com

Tack och Gud välsigne dig
FÖRTROENDE
Elena