tisdag, september 19, 2006

Lottas Bamsen

Jag känner mig i n t e luddig i huvudet av amningshormoner och jag tänker på annat än Siri, även om jag bara skriver om livet med Siri på bloggen och kan låta lite insnöad. Men det blir lätt så, förmodligen eftersom det är det roligaste och finaste jag har att berätta om. Vad som har hänt i senaste boken och gårkvällens nyhetssändning känns inte lika nytt. Även om jag varmt kan rekommendera "Den jag aldrig var" av Majgull Axelsson. Vilket språk! Vilket sätt att berätta historien!

Jag och mamma trillade över en fin leksaksbutik igår och där hittade jag Bamsen - Lotta på Bråkmakargatans mjukisdjur. Jättegosig och fin. Bamsen fick tyvärr bo kvar på leksaksbutiken, dock gjordes en del andra inköp som inte kan avslöjas här ... Kollade också på lite presenter till bebisar som är på väg ut i jordelivet. Det är roligt att spana på gåvor när det finns så mycket finurligt att välja bland.

4 kommentarer:

Hanna sa...

ÅÅÅ jag älskar leksaker! Det är en av de toppenroliga grejorna med att få barn tycker jag, alla leksaker. Måste ta mig dit när vi kommer och hälsar på, vilket blir snart hoppas jag. Jag har föresten beställt och fått min fina djurtavla av isa nu. Den blir perfekt i Mollys fina rum.puss på er!

Anonym sa...

min flicka matilda ville också ha en bamse så hon sydde en egen, jättefin. extramamman är mycket stolt över sitt pysselbarn.

!ngela Bj sa...

Det positiva med Umeå är ju att du har en massa affärer å strosa i! MajGulls "den jag aldrig var" ska jag nog lyssna på härnäst! jag längtar, å ännu mer nu när du tycker om den, vi brukar ju gillas samma böcker!
Siri hade namnsdag i fredags, jag hade skrivit in de i kalendern, men ack så jag bedrog mig! Grattis Siri hjärtat på din namnsdag!
kram =)

Mari sa...

Jag samlar på affärer som vi kan besöka tillsammans, Hanna!

Och Ewa, jag blir föga förvånad att extramamman har ett pysselbarn. Vilken tur dessutom att ha en sådan expert att rådfråga om något skulle gå snett!

Ingela, Siri sover just nu med armarna uppsträckta över huvudet men när hon vaknar ska jag hälsa grattis i efterskott på namnsdagen från dig. Med en bra uppläsare kan nog "Den jag aldrig var" bli en höjdare.

Kramar på er.