tisdag, april 22, 2008

Tisdagsjämmer

Gick till Korpen för att göra en halvtimme på löpbandet. Efter cirka femton minuter svartnade det för ögonen och började liksom bubbla i mig. Som sockerdricka i hela kroppen.

Jag har aldrig varit så nära att svimma på löpbandet tidigare. Obehagligt.

Hade ätit en mellanmålsmacka för förmiddagen och druckit vatten. Men kanske är det antydan till halsont (känner jag nu) som ställde till det för mig. Läskigt.

Duschade istället och traskade i stilla mak tillbaka till tidningen. Träffade Ingela på vägen och fick ett samtal med henne, med lunchdejt bokad senare i veckan. Men det tog ett tag innan färgen återvände till ansiktet.

Har också varit orolig för Hemi, som varit till veterinären med husse. Förstod att det inte rörde sig om öroninflammation och det var det inte heller. Lite bakterier och utskrivna kortisondroppar blev svaret. Hoppas hon blir bättre snart, gumman.

Dessutom var Siri jätteledsen när jag lämnade henne på förskolan idag. Hennes favvofröken var inte där och hon storgrät när jag cyklade därifrån. Hjärtat.

Blir skönt att komma hem till familjen idag. Längtar faktiskt, annars brukar jag inte hinna känna efter.

6 kommentarer:

Anja och Jonas sa...

Hoff, låter som du haft måndagmorgon på en tisdag. Hoppas familjen kan göra dig på bättre i kväll.
Apro på ditt inlägg om barnmorskorna hittade jag den här artikeln om serien, kolla: http://www.expressen.se/ledare/johansson/1.1111337/barnmorskor-under-attack
Tack förresten för berömmet om hoodin!

Anonym sa...

Kan vi komma på torsdagafton och dricka kaffe och leka med bilar? Runt halv sextiden?

Mari sa...

Hej Anja. Jo det blev väl bättre sedan, förutom att Markus cyklade och hämtade kvarlämnade cykelkärran på dagis och vurpade den på vägen hem så att den numera har ett hål på ena sidan. Tur i alla fall att inte Sippan satt i.
Intressant krönika hon skrivit, Linna.
Ses snart.

Emma, det blir nog bra. Jag ska bort på kvällen, men inte förrän vid sju. Jag är ledig på torsdag så ni kan komma lite tidigare om ni vill. Kram.

Mari sa...

... på tal om gårdagens otur glömde jag tillägga att Siri råkade slå sönder en av fönsterlamporna i vardagsrummet när hon vinkade hejdå åt mig och Hemi. Tur att hon inte skar sig, men fasiken nu behöver jag ju tre nya lampor. Och så är de ju riktiga favoriter.

Storm sa...

Angående bubbel och ögonridå. Det har hänt mig tre gånger på gymet och alla gånger var det för att jag ätit för lite innan. Låg energi (och lågt blodvärde :-) ) och låga depåer i allmänhet tvingar kroppen att ta av allt lagrat, vilket tar längre tid att göra användbart. Du går på noll utan att veta om det. Men det är vad jag tror. Halsont hjälper förstås inte heller till.

Mari sa...

I efterhand är jag glad att jag fattade att jag skulle trycka på 'stop'-knappen. För först blev jag glad och tänkte "Välkommen adrenalin", men så var det visst inte ...
Jag har konstant lågt blodvärde (men diskvalificerar mig från blodgivarskapet via mitt kroniska fel på sköldkörteln ...) Matintaget före bestod av både frukost och förmiddagssmörgås innan träningsdags, men du har nog ändå rätt i vad du skriver.

Halsontet är varken bättre eller sämre, så jag avstod lunchpumpen idag. Vinkvällen igår gjorde nog inte saken bättre heller : )