onsdag, april 16, 2008

Tre

Sitter och lyssnar in Sophie Rimhedens nya skiva, som jag ska recensera. Passar på att sno en utmaning och fylla i den själv under tiden.

Tre namn jag går under: Har aldrig haft smeknamn under uppväxten direkt. Nu är det Mary, mamma och matte som gäller (fast matte använder vi nästan aldrig, för jag är är ju liksom mamma även till Hemi).

Tre saker som skrämmer mig: Att det oundvikligen någon gång kommer att hända människor jag älskar tråkiga saker, skräckfilmer (det funkar inte att tänka att det bara är på film) och ... och ... nej jag försöker att inte vara så skrämd, jag vill inte lägga min energi på det. Men det här med miljöförstöringen är obehagligt.

Tre saker jag har på mig: Underkläder, t-shirt, halkiga tofflor (rutschar tack vare dem nedför trappen då och då).

Tre sanningar: Någon gång vill jag springa New York-maraton. Jag känner mig i fas med min ålder men ser inte fram emot att fira min 30-årsdag något speciellt. Planerar en Spaniensemester med familjen - nästa sommar. Vuxenpoäng, eller vad?!

Tre saker jag verkligen vill ha: Ett rikt liv för mig och mina nära. Anspråkslöst nöjer jag mig så ... Och en god kopp kaffe då och då.

Inga kommentarer: