tisdag, april 01, 2008

Vill ha, vill ha hårt

SOM jag vill ha den här klänningen. Skulle vara perfekt på 30-årsfesten jag ska på om några helger. Men. Den finns bara på H&M Trend, och H&M Trend finns bara i storstäderna. Suck! (Bilden kommer härifrån.)

7 kommentarer:

emma sa...

Hej Mari! Hoppas att allt är bra med er. Om du vet storleken kan jag köpa den och skicka den till dig. Såg nämligen den klänningen idag när jag var på stan. Kram Emma

Mari sa...

Emma, åh tack snälla snälla det får du jättegärna göra. En 38:a borde bli bra. Är den slut kan 36 funka också.

*håller tummarna för att den finns kvar*

Vi kan höras om pengar och adress om du hittar den.

Allt är toppen med oss. Har cyklat hem på snöfria gator idag, härligt men slaskigt.

Hoppas allt är bra med dig med, Emma.

Johanna Blylod sa...

Tack så mycket för hjälpen!
Om sanningen ska fram så var nog skivan tänkt till mig med.
/Johanna Blylod

Anonym sa...

WiWeca åker ju till STHLM på torsdag. MVH Gertrud

emma sa...

Var på H&M idag men storlekarna är s,m,l så då blev jag osäker om du vill ha s eller m. Hinner nog inte kolla datorn ngt mer idag men om du inte har ngt emot det skriv ett sms på 00447527049184 så kan jag köpa den idag efter jobbet. Kramar Emma

Maria sa...

Festlig klänning!!
Ser ut som en som skulle platsa i Lets Dance...=) (Tina hade ju något liknande, men lila)

Mari sa...

Vad bra, Johanna. Bäst är väl när barn och föräldrar kan njuta tillsammans. Här hemma diggar vi Håkan på hög volym och dansar lös innan förskolelämning!

Gertrud, så långt hade jag inte tänkt, men för en gångs skulle ska ni väl inte behöva fixa och trixa med en massa grejs utan bara NJUTA(men jag hade däremot bra gärna velat vara med er)! Tur att Emma kunde fixa partyklänningen.
Stort grattis i förskott också!

Emma, jag har messat. Du är en ängel.

Maria, visst är den festlig! Känns helt rätt på en fest med glitter- och glamourtema. Kul med något som inte är svart för en gångs skull. Och visst påminner den om Tinas, det hade jag inte ens reflekterat över. Hade man hennes spiror hade de där glittriga paljettshortsen med hög midja varit schyssta med!