lördag, oktober 10, 2015

Mitt bästa


* * *
Nu tänkte jag berätta om min nya kudde. För den är fantastisk!


Såhär: Vi har ju en supermegaskön säng med zoner som tryckavlastar och sådant modernt. Men jag sover ju ändå sällan speciellt bra. Lätt att somna, det har jag. Lätt att somna om, det har jag också. Ändå vaknar jag ofta och har ont.

Ryggen, nacken, axlarna.


Har svårt att sova på sidorna, för det blir ändå för hårt tryck på armen / axeln. Genom åren har jag testat mig igenom ett gäng kuddar, men kommer inte speciellt bra överens med någon. Varken tempur, tempurkopior, vanliga, dun eller att sova utan kudde.


Vet inte hur det gick till, men en dag googlade jag på ergonomiska kuddar och hittade gravidkudden. Som en gigantisk ostkrok. Med mjukdjursgosigt fodral, dessutom.

Snacka om att känna sig omkramad.


Pratade med min sjukgymnast som tyckte det verkade vara en bra idé att testa. Och nu är den här.

Efter några testnätter är jag kär. Och jag är inte ensam i familjen om att tycka om kudden, som går under namnet "Ormen".


Som grund har man en krok under nacken, den långa delen går bakom ryggen och så går den tjockare kroken in mellan knäna / låren. På så sätt kan jag ligga på sidan med axeln skonad och utan att bäckenet tiltar åt något håll.

Dessutom är den oändligt mysig.


Om natten vänder jag mig i sömnen på rygg och även då är den jätteskön under nacken, och så ligger baksidan av knäna skönt om kroken nere.

Jag ligger också och läser med den, då har jag den tjocka, långa delen fram mot magen.


Och som om det inte vore nog, jag släpar även ner den till soffan och kan nu ligga ett tv-serieavsnitt utan att få ont i huvud och axel.

Bästa köpet på länge. Lätt!


8 kommentarer:

Malin sa...

Härligt <3 :)

Anonym sa...

Å en sån vill jag ha, var har du köpt den? Kram Sara

Mari sa...

Mycket härligt, Malin ;)

Sara, jag har beställt från barnparadiset.se! Kram.

Anonym sa...

Tack! Är det medicinsk kudde eller gravidkudden du har köpt? Kram Sara

Mari sa...

Jag köpte gravidkudden, Sara. Ringde dit och frågade om skillnad och hon sa att det enda som skiljer dem åt är att med medicinska kudden är vattentät. Kram.

Anonym sa...

Tack Mari! Nu har jag beställt den. Kram Sara

Mari sa...

Hoppas att du blir nöjd, Sara!

https://sextoysonlinestore.com sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.