fredag, mars 17, 2006

Hallon och honung

Ikväll: tio minuter på löpbandet till J.Lo, en timmes spinning, middagspaj med soltorkade tomater, fetaost, vindelrökt skinka och sallad med citronoliver.

Badkarsbad med ansiktsmask och sedan efterrätt bestående av hallon, turkisk yoghurt, valnötter och över det ringlad honung. Och Luleå som vann över Linköping 5-2 (ja, jag jobbar ju trots allt på sporten).

Nu: nya kvällsteet och sedan sova. Allt är mjukt och varmt i mig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad duktig du är som orkar träna så hårt när du är gravid,själv har jag gått in i ett komaliknande tillstånd under mina graviditeter.
Du har en bra och intressant blogg för övrigt.

Mari sa...

Åh, tack. Det känns fint att höra. Nu är det hundpromenad i blåst och regn som gäller och det känns inte lika kul. Ska muntra upp mig med en latte på stan sedan!

Isabelle sa...

Nämen, jag har ju totalt missat att du också har en bulle i ugnen! Vad roligt! Stora grattiskramar till hela familjen från mig & Theo!

Mari sa...

Inte så konstigt att du missat det med tanke på vad du sysslat med på sistone! Vi tackar och bockar och önskar er fortsatt lycka till, så ses vi kanske på någon barnvagnspromenad framåt sensommaren ... Kram på er.