måndag, mars 27, 2006

Min tjej

Dagen började 05.40 med att Hemi kräktes över hela sovrumsgolvet och jag fick skura. Cityhunden klarade inte av att smälta alla pinnar och all bark som hon åt under gårdagens utflykt. Men sedan hann vi gosa och busa lite i sängen innan det var dags för mig att c-arbeta.

Resterande del av dagen har ägnats åt hushållsarbete och en stillsam promenad, eftersom det känns som om ryggen ska gå i två delar varje gång jag rör mig. Så nu har jag ordinerat mig själv en varm dusch, två alvedon, fruktsallad och en stilla stund framför tv:n.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Min fråga är när man får se humlan visa upp sig i topdog iförd gucci-plagg ? Markus verkade iaf rätt säker på sin sak när han svarade aldrig

Maria sa...

Jag tror nog att vara hundar börjar bli lite gamla och bekväma av sig.. piraten "vaktade" huset igar medan monne satt uppe vid datorn. Han hade precis ork att ge ifran sig ett litet Mff fran sin liggplats i soffan när nagot mystiskt ljud lät fran bron. Precis lagom, da vet monne att det är dags att ga ner och kolla läget.. hmm ska det vara sa?

Mari sa...

Jag tror nog att jag får instämma i Markus "aldrig" när det gäller Top dog. Vi stannar hellre hemma framför brasan och käkar chips. Dessutom är vi inte helt säkra på att det tillverkas Gucci-plagg i Humlans size.