måndag, mars 13, 2006

Krokodilbesök from hell

Har varit på Krokodil ikväll och lyssnat på ett eminent föredrag av författaren och filmskaparen Lena Einhorn. Det visade dig att hon även var en fantastisk historieberättare. Nåväl, så långt är allt bra. Mina pust och stånk och stön riktar sig mer mot den lilla lilla lokalen - jämfört med det stora stora intresset.

Jag var där en timme före föreläsningen började och då var det fullt, min svärmor hade som tur är hållit en plats åt mig. Hon gick hemifrån klockan sex. Men jag tycker att det är för lång tid att spendera två timmar på att vänta på en föreläsning som varar i dryga timmen.

Plus att det blir olidligt varmt och syrefattigt i lokalen och då har jag inte ens börjat tänka på vad som skulle hände om det började brinna. Fikaköp? Nej det är inte ens att fundera på.

I love Krokodil och jag har spenderat många timmar på trevliga evenemang där, men när man kommer en timma i förväg, har löst årsmedlemsskap och ändå får vända i dörren är det inte så kul längre.

Blir nog bra att integrera Konsthallen med Krokodil, eller hur det nu är tänkt. För som det är nu ids jag nog inte gå dit mer.

Inga kommentarer: