tisdag, oktober 31, 2006

Dino

Det här är Dino och han är Hemis nya vän (tyvärr för Dino brukar Hemi vara rätt hårdhänt med sina mjukisdjurvänner). Jag hoppas att hon ska tyckta om honom.

Idag är det dags för yoga igen, ska bli kul men jag ska försöka göra projektet mindre stressigt genom att vara ute i bättre tid.

Igår var vi och handlade på Ica Maxi. Vi tog med oss studenterna Karin (syrran) och Martin (Markus yngsta bror), så med jag, Markus, Siri och Hemi + alla matkassar var vi rätt nedlastade.

Inatt har Siri slagit rekord. Hon åt 22.30 igår och vaknade inte förrän vid 8 - 8.30 imorse och åt = över nio timmars sömn på raken.

4 kommentarer:

Maria sa...

Hej! Förlåt för att jag inte hörde av mig på söndagen, det var inte pga dålig form utan mer på tidsbrist.. Sorry. Ringer er sen, Athos ska till veterinären idag, han har mest troligt ett sår på ögat :(

Mari sa...

På ögat? Nejmen Athos då. Well well it´s a hard job to keep up the veterinär-räkning!

Vi får ta hundbus på Fårön nästa gång vi är hemma, då måste det bli av!

Hör av dig när du vet hur det är med ögat!

Kram.

Anonym sa...

Hihi...mina små killar har också den där hunden...de ville ha precis likadanna! =)

Sara sa...

Jag känner också igen hunden, farmor hade köpt pojkarna var sin (fast andra raser). Det är som att de är fotade med vidvinkel, med de stora nosarna. Ivar döpte sin till Olja. Var han har fått det namnet ifrån har jag ingen aning om. Jag ska presentera Olja på bloggen någon dag.