onsdag, oktober 04, 2006

Usch så tråkigt

Egentligen borde idag vara en bra dag. Siri har sovit sju timmar på raken, vaknat och ätit och sedan somnat om igen.

Men jag vaknade med en sjudundrande huvudvärk för jag vet inte vilken dag i ordningen (enda gången jag varit förskonad från den en längre tid var under tiden jag var gravid). Jag skyller på huvudvärken när jag berättar att jag gick direkt till kylskåpet och åt fyra rutor daimchockad. Jag som inte fikar eller äter godis på vardagarna!

Ja, och sedan kom posten och ett brev från min advokat. Trafikskadenämden har lagt sin dom - och mina nack- och huvudvärksbesvär beror inte på att jag blev påkörd av en bil i tjänsten sommaren 2004 = min sista chans att få någon hjälp eller pengar i ärendet.

Jag vet inte vad jag vill göra. Krypa till sängs och dra täcket över huvudet? Gråta? Shoppa? Nej, jag vet faktiskt inte. Krypa ur kroppen tills huvudvärken går över, kanske.

1 kommentar:

Hanna sa...

Gå och köp en lättläst tidning eller flera och god loka+ kanelbulle, det är ju
faktiskt kanelbullensdag idag. Och två alvedon! Och en massage av markus på lunchen. Och fotbad. Eller en lätttittad film med siri i famnen. Barnvagnsbio? Martina Haags nya krönikebok? Jag vet hur dom där tråkiga dagarna känns så jag många uppslag på vad man kan behöva får att göra dom lite ljusare. Bäst är nog egentligen att det är en ny dag imorgon. Själv lever jag på att det är LOST ikväll. ( ska leta fram dvdn till dig!)puss