måndag, oktober 09, 2006

Första träningsrundan

Sitter framför datorn nyäten, nyduschad och t r ö t t i kroppen. Jag kan nämligen stolt meddela att jag klarat av mitt första träningspass på länge.

En löprunda blev det, eller runda och runda - jag sprang drygt halva sträckan av mitt dagliga promenadstråk. Sedan gick jag hem. Inte superlångt, inte superkort men med en last av en hyfsat motvillig 45-kiloshund och barnvagn med innehåll är jag stolt över mig själv.

Frågan är bara om brevbäraren vi mötte log så mycket för att hon tyckte vi såg gulliga ut eller för att hon tyckte att jag såg desperat ut?

Väl hemma sov Siri i barnvagnen i tio minuter så jag hann göra sit-ups på yogamattan (med Hemi som sällskap). Sedan fyllde jag på mattan med Siri som vaknat och stretchade. Innan vi var klara hade hon kissat på yogamattan.

4 kommentarer:

Hanna sa...

Bra jobbat och skönt för kroppen antar jag. Själv har jag lidit av ett litet träningsuppehåll sen sthlms vistelsen och känner av dåliga samvetet, tänk på pengarna! Men jag ska ta upp det igen, jag måste. Har du varit på efterkontroll föresten? Nu ses vi snart pärlan!

Mari sa...

Jag längtar till Korpen. Kanske efter nästa sommar kan jag återvända dit, men möjligtvis ett träningskort någonstans i Umeå först. Förhörde mig med en klasskompis till Martin som tränar där och hon tyckte att IKSU är bra, man kan tex boka pass på nätet.

Nej, jag har inte varit på efterkontroll. Har tid på tisdag, men frågan är ju om jag ska boka om den (+ Siris läkartid för att för säkerhets skull kolla knölarna hon har i nacken) för att kunna stanna hemma längre.

Och JA nu ses vi snart!!

Anonym sa...

Hej!
Jag har följt din blogg ett bra tag och som småbarnsmamma med två hemma och en i magen så känner jag igen mig så mkt i dina tankar och funderingar.
Min son har haft knölar i nacken sedan han var nyfödd och jag har varit rädd för att det ska vara något farligt men läkaren konstaterade att det var körtlar.Helt normalt så det är säkert ingen fara med Siri men knölar förknippar man ju oftast med något helt annat.
Lycka till och sluta aldrig att skriva för du är så otroligt duktig .Hälsning från Ingela L

Mari sa...

Hej Ingela. Vad glad jag blir av dina ord. Vi har varit på BVC med Siri och hon sa också att det var körtlar, så jag har helt enkelt bestämt mig för att hålla koll på dem men att inte oroa mig. Även om det är som du säger att knölar alltid brukar vara tråkigheter.

Det här är sådana kommentarer som gör att jag aldrig vill sluta skriva.

Och grattis till barnen - både i och utanför magen fårjag säga!