söndag, oktober 08, 2006

Vad stor hon blivit!

8 kommentarer:

Anna sa...

Såå söt!

Hanna sa...

Ja, jättestor och jättestark! Hoppas hon blev fin i den nya? snigelbodyn. Man kan aldrig få nog av polarn. Tycker att dom har lyckats ganska bra med att göra höstens kollektion unisex. Snart är det fredag och då kommer ni hem! Vad önskar sig den blivande 28 åringen?
PUSS

Mari sa...

Snigelbodyn är gudomlig, men lite för stor än - förståndiga som vi är (ibland) köpte vi den i strl 62. Jag gillar också höstkollektionen, läste att den är inspirerad av startkollektionen 1976 eftersom de firar 30-årsjubileum. De har även en huvtröja i petrol/brunt och grönt/brunt som är hur snygg som helst.

Jaa, snart kommer vi hem och jag funderar på att stanna hemma ända till nästa torsdag och köra ner med Wiweca då ... vi får se.

Jag önskar mig böcker, böcker, böcker, cd:n Katie Melua "Piece By Piece - Special Edit" och ett storfika på Krokodil med fam Lidström.

Puss.

Hanna sa...

Toppen med tips, men lite svårt med böcker, vad har du inte läst? :) Är det en ny Katie M? Har du nya Anna T? Jag tycker att den är underbar. Fikat är redan inbokad. Vi funderar på att äta middag på Pizzeria Eljest i öjebyn på fredag, hört att deras vedugnsbakade är mkt bra. Är ni fullbokade på middagar?

Mari sa...

Middag på fredag blir svårt, vi äter hos mamma då + att det blir kalas med fika den kvällen (ni är såklart välkomna!). Men kanske lördag, eller söndag? Och deras vedugnsbakade är mycket bra!

Böcker ... på önskelistan jag författat till föräldrar och svärföräldrar skrev jag "Martinakoden" av Martina Haag, "9,5 månad" av Annika Lantz, kommer inte på någon mer just nu. Ang. Katie M så har jag faktiskt inte förra skivan och den jag skrev om ovan är just den, men en nyutgåva med fler låtar. Har inte nya Anna T, vill ha ... och Martit Bergmans nya vill jag jättemycket ha.

Pust!

Mari sa...

Och förresten Anna, visst ÄR hon söt *s*!

Anonym sa...

Hej raringar!!
Tycker att ni är så fina båda 2.
Speciellt frisyrerna är coola ganska lika varandra.
Kram från farmor o mamma.

Hanna sa...

Vi får se vad som händer med pizzan, men vi kommer såklart på kalas! Love!