tisdag, oktober 10, 2006

Tillväxtperiod?

Siri har varit på betydligt bättre humör idag. Hon har inte velat äta lika ofta och hon har sovit en lång stund vid middagstid och nu sover hon åter i Markus famn, den här tiden igår tokskrek hon.
Vad jag uppskattar lugnet denna kväll. Kanske var det en tillväxtperiod? Jag är benägen att tro det efter lite rådgivning av Siris farmor och diverse vattenhål för föräldrar på nätet.

Det har också varit en bra eftermiddag med besök av syster och mys. Dessutom gjorde Markus en god fruktsallad till mig.

Imorgon eftermiddag ska jag en sväng på stan och spana in lite bebispresenter (roligt) och möbeltassar man kan spika fast (tråkigt).

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att Siri trivs med livet igen! Det här med tillväxtperioder
höll jag och erica också mycket på. Det är iallafall lättare att uthärda lessen bebis om man tänker "det är normalt".

MvH /Mrs Mårtensson

Hanna sa...

Molly var lugn som en filbunke i fyra månader och skrek aldrig, så fort hon öppnade sin lilla mun och gnällde var jag där med mjölksprängda tuttar och matade och matade och matade. Men hon vägrade napp och älskade att snutta på mig. När hon väl klev över 4-månaderssträcket så var lugnet förbi och hon skrek och skrek och skrek så jag ringde bvc och frågade om de trodde att hon fått öroninflamation. Vilket hon såklart inte hade. Små barn skriker ju, men när man inte är van så känns det ju som att nåt är galet. Tillväxtperioder och magknip och annat kul kommer att bli vardagsmat framöver. Älskade ungar!

Catarina sa...

Då rekommenderar jag "Sagolika ting" i Sagagallerian och naturligtvis Claes Ohlssons i Viktoria gallerian. Ha en bra shoppingdag!

Mari sa...

Hej Catarina!

Just Sagolika ting (min favorit just nu) och Claes Ohlssons står på min lista! Dessutom blir det nog Åhléns, Lilla Mirakel och tebutiken (som jag inte vet vad den heter).

Och kanske en kopp kaffe någonstans om Siri sover eller är på bra humör.

Jag ska göra mitt bästa för att bränna lite pengar.

Ha det bra // M.