tisdag, mars 19, 2013

Katedral & sandkorn


Så blev det slutet av mars och plötsligt är morgnarna och kvällarna ljusare. Och så ligger de där, som ett pärlband. Resorna. Den andra luften. Formerna, färgerna, dagar utan rutiner. Det grandiosa och det lilla. Katedraler och latte. Atlantkust och sandkorn.
 
Kåbdalispåsk. Barcelona i april. Paris och Normandie i juni.
 
En hel hoper av mina illuminerade fjärilar fladdrar i själen.
 
Det kommer sannerligen att bli en färgrik vår och försommar.
 
 

4 kommentarer:

MalinKa sa...

Lite sent läste jag din bröllopsartikel på nätet och log igenkännande angående Seymours klänning i GnR-videon. Jag sparade till och med pengar för att åka ner till Luleå och köpa både mönster (som jag sedan modifierade lite) och sidentyg till en egen klänning, beslutade mig för att gå på Hantverksprogrammets dräkt- och designinriktning, drömde om nya GnR gitarristen och lovade min bästa vän att så fort vi fyllde 21, skulle vi åka till L.A och (givetvis) Rainbow Bar på Sunset..där vi (självklart) skulle träffa på någon av våra stora idoler.

Endast sömnaden av klänningen genomfördes i verkligheten ;)

Mari sa...

Hej. Nej är det sant! Du sydde den alltså. Wow, jag blir impad och skulle mer än gärna se en bild ; )
Så himla roligt att du delade med dig av denna fina historia. Tänk, vilka drömmar och planer. Underbart!

MalinKa sa...

Åh jag skulle också velat ha en bild ...eller ännu hellre klänningen kvar. Men i början på 90-talet slösade man inte på rullen i onödan! Minns att mamma fick hjälpa mig med puffningen och att hon tyckte det var totalt svammel och slöseri med pengar! Och obs...jag sydde en variant ;)

men jag var lyrisk.

Ska kolla om mönstret kan finnas kvar någonstans i alla fall.

Mari sa...

Nej precis, inte slösa på rullen! Så himla fint, jag får verkligen en bild framför mig när din mor hjälper dig med puffningen av den hemsydda skapelsen. Jag kan bara tänka mig hur lyrisk du var. Ja, du får kolla efter mönstret!