torsdag, oktober 03, 2013

Gårdagens

 
Det blir lite svårhanterat och begränsat av att blogga med paddan, eller telefonen för den delen. Bilderna vill inte som jag. Dessutom är de tagna med mobilkameran som sett sina bästa dagar.
 
Ja, för det har oturat sig lite hemma på sistone. Så där som en trasig bil för ett antal tusenlappar och en helt supertrasig iMac för också ett antal tusenlappar. Roligare kan man ha för pengarna.
 
Nåja. I går var jag på min första träff med andra bokklubben. Fina samtal och en mysig kväll som lyfter själen. Stjärnhimlen över mig var vacker när jag cyklade hem med "Fjäril i koppel" i handväskan.
 
I dag är det torsdag. Fort har veckan rullat förbi. Kvällarna ägnar jag annars till mitt uppdrag på universitetet. Tittar på redigerade tidningssidor för att kunna ge studenterna feedback nästa vecka.
 
Så rullar det på. Jag skall snart cykla och lämna blodprov. För vilken gång i ordningen detta år vet jag inte. Men hösten är vacker, luften ljum. Jag lever och jag är älskad.
 
Sämre kan man ha det en torsdag i oktober.
 
 
Har velat ha nya löparskor lång tid. De gamla är trasiga på jag-vet-inte-hur-många-ställen. Frångick min vana att köpa Asics och testar Nikes Lunarglide 5+. Köpta för halva priset med rabattcheck.
 
Sköna!
 
Återstår bara att se om de är snabba också.
 
 
Och så håret. Lite kortare än vanligt, känns faktiskt rätt befriande.
 
Alla sjalar fyller ut det där tunna i topparna bra. Denna sjal kallar jag för Ryssland.
 

3 kommentarer:

Elin sa...

Fina du!
Kram

Magnus sa...

Sjalen är fantastisk!
Kram!

Anonym sa...

Snyggt hår! Det klär dig.