tisdag, juni 17, 2014

Rabarbersaft med stevia


* * *

Vi åt ute på verandan i lördags. Kalla stråk i luften gjorde att vi flyttade in till kaffet.

När jag cyklade till gymmet kvart över sju i morse hade jag byxor, tunika, huvtröja, jeansjacka, stora sjalen, stickad mössa och skinnhandskar. Och jag frös.

Det känns overkligt med midsommar på fredag.

Mer som höst. Siri är dunderförkyld och snorar och hostar sig genom nätterna. Själv känner jag hur det börjar skava i halsen, så jag gissar vad som är på väg även för mig.


Markus gjorde en av mina favoritdressingar, en senapsstark variant. God i både sallad ~ såklart ~ men också att blanda med broccoli eller haricot verts.


Hemmagjord rabarbersaft med vaniljstång. Sötad med stevia. God med lime, isbitar och marockansk mynta i.


 Beasås, gott till grillat. Från tub ner i fin skål. Hemmagjord är godare såklart.

Men ibland orkar man inte.



Inga kommentarer: