måndag, augusti 10, 2020

På en strand, vid ett hav* * *

{ dag 8 }

Vaknar upp till sol och promenerar efter vattnet till stan. Köar till My Feldts mysiga brödbutik och köper fika och surdegsbröd. Strosar bland butiker innan vi går tillbaka till husbilen och packar kaffe och polkagrisar. 

Hänger vid havet och har det stillsamt gött. Livet har liksom saktat ner och handlar om mellanrummen, det lilla. 

Snäckor på stranden och solstrålar genom lövverk.

1 kommentar:

Pheobe Faith sa...

Just igår hittade jag brådskande lösning för att få tillbaka din ex kärlekspartner inom 24 timmar svarar telefonsamtal, min ex kär man eller ex fru kommer att ringa dig på telefon för att be om ursäkt, omedelbart kommer din kärlekspartner tillbaka hem, nu känner jag mycket kärlek och förtroende med min kärlekspartner eftersom Dr.oduduwa lanserar en kärlek för att stava båda älskarna tillsammans i kärlek för alltid vi är en lycklig familj.
Alla älskar stavning charm förfarande är mycket enkelt och enkelt att förstå och öva på egen hand hemma, Dr.oduduwa kommer att berätta vad du ska göra och allt kommer att vara perfekt inom några timmar jag fick ett telefonsamtal från honom. som sådan kan vem som helst framför kärlek stava inkantationsbön för att få tillbaka ex kärlek och förtroende från din ex kärlekspartner.
Du kommer också att få bra moraliskt och andligt stöd från Great Dr.Oduduwa Love Spell Temple youtube vidoe vittnesbörd: https://www.youtube.com/channel/UCgbgG8pqE03ARa4f3ADFtkg?view_as=subscribber
Dr.Oduduwa, stormästaren i Love spell spellista och Love magiska ringen stavningar för att få tillbaka ex kärlekspartner direkt och också sätta ett snabbt stopp för äktenskap skilsmässa inom 2 dagar.
Kärlek magiska trollformler ring för att hitta sann kärlek, återansluta till tidigare kärlekspartner, förena tillbaka till kärlek och förtroende,
magisk kärlek återvända stava böner för att föra tillbaka förtroende och engagemang i äktenskapet.
Skilsmässor (talisman ring för kärlek dominans och kärlek kraft)
Örter och rötter botar mot cancer / HIV-stavning.
Fördelningsförhållanden Staver
Att föra tillbaka en tidigare älskande pojkvän med ljusstake bön
Du vill bli befordrad på kontoret / Lottery spell magic ring (Magic Winning Number)
Du måste tillfredsställa din fru på sexbädd (älskar superkraft)
Notera; Kärleksförtryck fungerar direkt för de människor som är allvarligt beslutna i hjärtat att återställa och stärka kärleksförhållandet / äktenskapshemmet.
dr.oduduwaspellcaster@gmail.com