söndag, februari 18, 2007

Livet rullar på

Har inte gjort många knop idag, skulle egentligen träffa Emma på eftermiddagen men hennes Olle blev sjuk. Har tänkt mycket på Sara idag, och på en gammal vän jag träffade häromdagen som berättade att deras hus brunnit ner till grunden. Att de förlorat allt de hade, alla fotografier, alla barnens leksaker, alla kläder. Allt. Förutom varandra då.

Även om jag varit medveten om det tidigare så blir det supernoga nu: inga mobilladdare i väggen utom när telefonerna laddas!

Jag/Markus har vunnit en auktion på E-bay på en ny dunjacka, så snart är jag ekiperad för vinterpromenader - kanske Fårön runt. Femhundranågonting med frakt från USA är ett bra pris tycker jag.

Jag har inte bestämt mig för när jag ska åka hem ännu, onsdag eller torsdag. Imorgon är det lunch med Maria och Sanna och en eftermiddagsträff med Ingela. Sedan ska jag kika in hos Magnus och Elias på tisdag kväll. Skulle också vilja träffa pappa, Emma, Sara och åka ut till Jillan en sväng ... det låter som torsdag blir hemresedag, va? Men jag längtar hem litegrann. Men bara lite.

Skönt också att ha pratat med Markus ikväll. De har det jättebra, bra åkning, bra allt. Förutom hemlängtan då. Han hade träffat Pierres chef, som har en bebis som är ungefär lika gammal som Siri. Då tror jag längtan kändes extra hård. Men på fredag är han hemma igen och då har vi en hel helg att vara extra tillsammans på.

2 kommentarer:

Mari sa...

Hej Emma, jag ringer till dig istället!

Anonym sa...

Hejdå vännen. Slut laddning i vanliga telefonen och inga pengar på mobilen, får dock mitt nya halebop imorgon-då kan vi surra i den för 69 öre bara. Sov gott!