söndag, juli 13, 2008

Nerkopplad

Egentligen kanske det är en skänk från ovan såhär i semestertiden. Men både vår hemtelefon - och därmed vårt internet - har kapsejsat. Utredning pågår.

Det har hänt en del kul sedan sist. Mest vädret har varit kul. Uteliv med poolbad på Norrstrand för mig och Siri. Hon blev helt galen när vi betalat in oss och skrek "BABA! BABA! BABA!" och slet febrilt för att få av sig klänningen. Mysigt att sitta på en handduk i gräset och äta piggelin med henne.

Markus har också blivit svensexad. Han blev hämtad med en fin pickup i fredags och togs sedan med på diverse festligheter. Mycket nöjd var han när han återvände hem på natten.

Ny vecka, nya äventyr. Luleå för regnställsprovning någon dag och sedan är jag lite sugen på att åka på minisemester. Kanske bara en natt någon annanstans. Vi får se.

En del bröllopsfix ägnar vi oss också åt. Gästpresentation snickrade vi på under Siris sov och nu ikväll (är in på jobbet för att uppdatera mig på "verkligheten" = tryckning av nr 3 av Extra imorgon bitti) ska vi göra placeringskort.

Så nu är det dags att logga ut och trampa hem innan den stora stelheten tar över, har nämligen kört dubbla pass på Korpen nyss.

Kram på er alla finingar!

Inga kommentarer: