söndag, maj 08, 2011

Lunka på

Sitter med solvarma kinder, efter en riktig utehelg hemma. I skönt mak har vi samlat upp löven som min svärfar varit så snäll och räfsat ihop åt oss, jag har rensat vår rabatt och pallkragarna med jordgubbar och gräslök. Rabarbern och hallonen har också de fått en översyn.

Vi har tvättat några fönster, tvättat och polerat vår nya (ny för oss) bil och ett helt gäng cyklar, cykelsadel och cykelkärra.

I morse klev jag upp klockan sju, åt en rejäl grötfrukost, bakade en ljuvlig äppelpaj med kanderade nötter tillsammans med Siri innan jag cyklade ner till Nolia och anslöt till Pite Runners söndagsträning. Sprang en mil på 54 minuter, tack vare pappas hjälp. Kul, jobbigt och oändligt vackert med solglittret på vattnet invid Norrstrand.

Förutom att få en massa saker gjorda har vi umgåtts, ätit gott, pratat, kramas, läst böcker och hoppat studsmatta. En finhelg som ger energi.

2 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Låter ganska lik som vår helg! Minus löpturen. Vi jobbade på så friskt under gårdagen (söndag) att energin helt enkelt tog slut. Får bli en tur imorgon iställe! Bra jobbat med tiden!!

Mari sa...

Känner igen det, att energin tar slut efter fix hemma : ) Hoppas du har en fin vecka. Kram - och tack!