måndag, juni 27, 2011

Trädgård

Fjärilslavendeln är en midsommarpresent, likaså den vackra trälådan som innehöll åkerbärsplantor. I bakgrunden skymtar hallonbusken och garaget, som snart ska skrapas och målas. Jag älskar känslan på vårt nya utebord. Det är ett gammalt festivalbord med grönt stativ. Tanken är att underredet ska antingen målas grått eller blästras. Med andra stolar till ska det få ta plats på den ännu obyggda altanen. Bordet är särdeles bra eftersom att det inte bygger så mycket på djupet.


Trädgårdstankar: Där bordet och stolarna står ska altanen, med utgång från burspråket ta plats. I fyrkanten där uthuset stått ska gräs sås in. Men det intressanta börjar egentligen längre bort. Längst till vänster i bild skymtar några pallkragar. Där skulle jag gärna placera tre till och omgärda allt med grus ...


... ungefär som på denna bild. Min önskan inför framtiden är också att bygga ett plank mot grannen (rakt fram på bilden ovan) och göra ett miniväxthus som detta (fönstrena har jag redan).


Jag tror att det skulle kunna bli riktigt bra!

2 kommentarer:

Sara sa...

Tror jag med!

Mari sa...

Skönt att höra Sara. Litar på din känsla i trädgårdssammanhang där jag är helt novis. Jag kanske får konsultera dig när det blir dags?!