måndag, maj 13, 2013

Helgen i fyra bilder


1) Hemmapyssel inför fotografering. Bland annat har vi satt upp en ljusslinga med vanliga glödlampor i köket. Den handlade vi i Luleå i lördags.
 
Skönt att byta stad för en stund, inte känna igen någon under lunchen (jag åt en fantastisk sallad med ruccola, torkade aprikoser, örtdressing, lufttorkad skinka och getost) och strosa runt för intryck.


2) Vårt kök är mer experimentverkstad än vanligt. Vi har satt surdegsgrund, jag groddar och i två skålar fermenteras frukt. Och som vanligt går svamptorken. Sist: gröna ärtor. Nu: polkabetor.
 
På bilden syns mina glutenfria pones och i skrivande stund funderar jag på att testa göra surdegsgrund på glutenfritt mjöl.


3) Nya vackra tavlor och absoluta favoriter. Tyvärr gör ipad-bilden inte dem rättvisa.
 
Naturligtvis ska de dessutom beskådas i verkligheten. Vi har också hängt upp en dam som Siri har tecknat.


4) Trippelkramar. Kan man aldrig få för många av.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Marie!! Jag är som intresserad av dina garderober som ni byggt i sovrummet, så himla fina. Jag undrar om du skulle vilja ge mig en liten beskrivning av hur ni byggt å skicka nån bild då de gamla från bloggen e borta :/ Tack!! ;) Jag kan maila mitt mob nummer eller om du vill skicka via mail.. theresejjs@gmail.com Tack för all inspiration! ;)

Therese sa...

Min bloggadress ;P /therese

Mari sa...

Hej Therese. Kul att du gillar våra garderober. Visst ska du få bilder och lite beskrivning! Jag fotar imorgon och återkommer : )

Kram / M