onsdag, oktober 31, 2007

Göromål

Dagen har förflutit i en stilla lunk. Hämtade tjejerna som sovit över hos farmor och farfar och drack en kopp kaffe där. På vägen hem somnade Siri i barnvagnen och sov sig genom en paus hemma samt början på förmiddagsprommisen.

Terese och hundarna gjorde oss sällskap på en vacker tur vid Fårösundet. Hundarna fick springa av sig i gräset. Sedan drack vi te och åt mackor och pratade en stund.

Resten av dagen har varit matlagning, dammsugning, allmän städning och en massa lek däremellan. Vi har klippt ner det sista i rabatten och räfsat undan hoptorkade minnen av sommaren. Siri har sovit ett långt eftermiddagssov, vi har bjudit barn på godis i "bus eller godis" (nu är extra tablettaskar inhandlade) och ätit middag hos Emma, Fredde och Olle.

En dag då det varit skönt att inte ha några tider att passa. Då kan en hel massa bli gjort utan att det känns betungande. Det som återstår är Grey's anatomy och skriva klart ett reportage.

2 kommentarer:

Anonym sa...

fick ett hugg i mosterhjärtat när jag läste om bus eller godis-inviten. jag längtar efter att se siri busa med sina kompisar. jag saknar er massor massor massor. massor!

Mari sa...

vi dig med massor massor massor. jag har tänkt på dig mycket ikväll, söta syster. älskar dig. och grattis till ihopflyttningsplanerna, det låter helt rätt om du frågar mig.