tisdag, oktober 02, 2007

Kanel! Kardemumma!

Syster yster har varit sova över-främmande. Så imorse när hon tog Siris förmiddagsprommis åkte jag och Hemi ut i skogen och sprang 50 minuter efter sandväg. Härlig start på dagen (fast lite segt gick det)!

Sedan var det öppna förskolan och sångstund nästa. Jag njuter av att se Siri interagera med andra barn. Även denna gång var det tydligen en flicka som var så söt att Siri fick behov av att pussa. Ruschkana, vila på kudden, krypa fort fort fort och leka i borgen var superkul. Lunchen på stan halkade sedan ner i ett huj.

Jag har njutit av systersällskap (och av morotskakan vi delade på efter lunchen) och långsovande dotter på eftermiddagen.

Sedan har det varit körigare. Siri grät dryga timmen efter uppvaknandet, magont gissar jag på. Hemi ville busa ... och jag ville gå och handla mjölk till middagen alternativt tända en brasa för att få lite värme i huset. Istället blev det trösta trösta med ena armen och leka med Hemi med andra. Ibland känner man sig tärd och otillräcklig.

Ikväll kunde som tur var Carol komma hit, så jag har just kommit hem från kvällsprommis med Humlan. Har hämtat Katie Meluas nya "Pictures" som jag ska recensera.

För nu väntar tre recensioner på att bli skrivna. Melua, Annie Lennox nya platta och så boken "Mias systrar". Bäst att sluta blogga och börja jobba.

2 kommentarer:

Nybliven sa...

Shit jag tycker du är grym som fixar både barnet, hunden och träningen alldeles på egen kvist under veckorna. Jag har nog svårt att hinna med ett av de tre goda tingen du nu svischar mellan helt bekymmersfritt (?). Grym I tell ya. ;-)

Och nej. Jag har inte slutat läsa. "Hinner" nästan aldrig kommentera nuförtiden bara. Hänger här fortfarande lite i det tysta trots att jag vet hur kul det är med kommentarer...

Melua får för övrigt alla tummar upp från en trogen lyssnare...

Mari sa...

Tack ... för tillfället känner jag mig dock lite sliten. Eller utsliten kanske är ordet. Vill göra en massa saker i helgen - inspektera Tomas och Tereses nya kök, handla stövlar, träna, äta te- och sconesbuffé på Café Humlan, handla och laga god mat. Men förnuftet skriker STOPP. Och jag vet faktiskt inte om jag orkar. Vi får se, kanske får jag ny energi när pappan är hemma och underlättar livet.

Visst får du hänga i det tysta, dock kul med kommentar då och då.

Melua, ja. Skön platta i höst ... läs min recension idag i PT, såklart.